anico fresh hőcserélős szellőztető gép (hőcserélő, szellőztető gép, légtechnika)

PÁR ÓRÁS MŰKÖDÉSSEL automatikusan STERILIZÁLja a belső levegőt. OXIGÉNT BIZTOSÍT, és SZELLŐZTET. A légkezelés teljesen megtisztítja a belső levegőt, javítja annak minőségét és otthonát az erdő frissességével tölti meg. Anico fresh hőcserélős szellőztető gép, légtechnika - A gép az állott szobai és a 
			 külső friss levegővel teljes hőcserét végez, mielőtt a friss levegő belépne a szobába.

A hőcserélős szellőztető gép (hőcserélő, légtechnika) rendelkezik: ózon csíramentesítő, ultraibolya sugárzásos fertőtlenítő, és anionos oxigéndúsító funkcióval.

Ezen funkciók segítségével semlegesíti és kivonja a levegőből az alábbi anyagokat:

 • vírus, baktérium, influenza vírus,
 • folmaldehid,
 • üzemanyag gőz,
 • festék, tisztító- és oldószer gőz,
 • füst, olaj, és gáz szag,
 • kellemetlen szagok a konyhában,
 • állatszag,
 • testszag,
 • kórteremszag,
 • állott levegő,
 • építőanyag por és egyéb gőzök
 • nincs szálló por, nem kell port törölgetni.
Az anico fresh hőcserélős szellőztető gép (hőcserélő, szellőztető gép, légtechnika) megoldást nyújt a légkondícionáló-allergiára, a ruhák és bútorok nyirkosodására is.

A hőcserélős szellőztető gép az állott szobai és a külső friss levegővel teljes hőcserét végez, mielőtt a friss levegő belépne a szobába.
A belépő friss levegőt, az elhasznált levegő hőtartalmával felmelegíti télen, illetve lehűti nyáron, miközben a belső páratartalmat is csökkenti, így állandóan friss oxigéndús levegő lesz a lakásban.

Az anico fresh hőcserélős szellőztető gép (hőcserélő, szellőztető gép, légtechnika) magja bordázott lemezekből épül fel, keresztirányú légáramlással. A friss és az elhasználódott levegő egy speciálisan bordázott membránnal van elkülönítve, így csak a friss levegő tud belépni a szobába, biztosítva a hatékony hőcserét.

A hőcserélő membrán kis mennyiségű microrostokat tartalmaz, amely a szellőzés hatásosságát nem rontja, de egyes káros gázok, mint például ammónia és hidrogén cirkulálását csökkenti. A keresztirányú légáteresztő lemez segíti a párakicsapódást, a membrán nagy páraelvezető képessége által, ami környezetbarát papírból készült, így a hőcsere hatásfoka nő, és a magasabb hőfokú levegő között megvalósul.

Az intelligens vezérlő rendszer automatikusan kikapcsolási funkciója villamos energiát és hőenergiát takarít meg.

Javítja és tisztítja a belső levegő minőségét

A friss levegő folyamatosan áramlik be a szabadból, az elhasználódott levegő pedig folyamatosan távozik a szobából.

Anico fresh hőcserélős szellőztető gép, légtechnika - A friss levegő folyamatosan áramlik be a szabadból, az elhasználódott levegő pedig folyamatosan távozik a szobából.

Az anico fresh hőcserélős szellőztető gép (hőcserélő, légtechnika, szellőztető gép) hővisszanyerési hatásfoka elérheti a 75%-ot is.

Az anico fresh technológiája biztosítja, hogy a beszívott friss levegőt a belső levegő hőtartalmának visszanyerésével melegíti fel.


Anico fresh hőcserélős szellőztető gép, légtechnika - A technológia biztosítja, hogy a friss levegőt a belső levegő hőtartalmának visszanyerésével melegíti fel.

VISZONTELADÓKNAK KEDVEZMÉNYT BIZTOSÍTUNK!