A weboldalon cookie-kat használunk a felhasználói élmények javítása érdekében. Több infó: Adatvédelmi Nyilatkozat.

2018 tavaszi Yaesu Cashback akciók

2018. 04. 23. 10:57:00

Idén, 2018-ban is folytatódik a méltán népszerű Yaesu Cashback, azaz pénzvisszatérítési akció! Május 15-ig a következő adóvevőkre és kiegészítőkre lehet igénybe venni pénzvisszatérítést:

Yaesu FTDX5000MP adóvevő vásárlása után € 300.00 

Yaesu FTDX3000D adóvevő vásárlása után € 100.00

Yaesu FTDX1200 adóvevő vásárlása után € 100.00

Yaesu FT-991A adóvevő vásárlása után € 100.00

Yaesu FT-891 adóvevő vásárlása után € 80.00

Yaesu M-1 mikrofon vásárlása után € 100.00

Yaesu M-100 mikrofon vásárlása után € 50.00

A pénzvisszatérítéshez a dokumentáció itt található: 2018-02 (WRTC2018)_EN.pdf

Yaesu DR2XE átjátszó vásárlása esetén, a következő akció van érvényben határidő nélkül:

A „DR-2XE telepítésének támogatása” program keretében kétféle lehetőséget kínálunk a végfelhasználó vevőknek az alábbiak szerint:

Eljárások:

 1. Az új Yaesu DR-2XE átjátszó megvásárlása és telepítése után a vevőnek ki kell töltenie az Igénylőlapot (Application Form), a márkakereskedő pedig továbbítja azt a Yaesu UK Ltd. vállalathoz.
 2. A Yaesu UK Ltd. megvizsgálja az Igénylőlapot, és az igény elfogadása előtt esetleg kérdésekkel fordul a márkakereskedőhöz.
 3. Az elfogadástól számított 30 napon belül a Yaesu UK Ltd. kiadja a jóváíró számlát (270 GBP ill. 300 € értékben) a márkakereskedőnek.

Az eljárások alapvetően megegyeznek a „DR-1X telepítésének támogatása” programmal, amelyet 2014. júniusa óta folytatunk.

Az olyan végfelhasználó vevőknek, akik új DR-2XE vásárlásakor cserére beszámíttatják a meglévő DR-1XE átjátszójukat:

Pénzvisszatérítés összege:

270 GBP ill. 300 € minden 1 (egy) darab új DR-2XE telepítése után.

45 GBP ill. 50 € minden 1 (egy) darab leadott DR-1XE átjátszóhoz annak ellenőrzésére és elküldésére a Yaesu UK Ltd. vállalatnak.

Készpénz visszatérítés a végfelhasználó vevőknek:

270 GBP ill. 300 € minden 1 (egy) darab leadott DR-1XE átjátszóért (a Yaesu UK Ltd. vállalat közvetlenül a végfelhasználónak fizeti).

Eljárások:

 1. Az új DR-2XE átjátszó megvásárlása és telepítése után a vevőnek ki kell töltenie az Igénylőlapot (Application Form). Ha a „beszámítás” lehetőséget választja, a vevőnek meg kell győződnie arról, hogy meglévő DR-1XE átjátszójuk az Igénylőlapban leírt feltételek szerint megfelelő állapotban van a beszámításhoz.
 2. A márkakereskedő továbbítja az Igénylőlapot a Yaesu UK Ltd. vállalathoz.
 3. A Yaesu UK Ltd. megvizsgálja az Igénylőlapot, és az igény elfogadása előtt esetleg kérdésekkel fordul a márkakereskedőhöz.
 4. Az elfogadástól számított 30 napon belül a Yaesu UK Ltd. kiadja a jóváíró számlát (270 GBP ill. 300 € értékben) a márkakereskedőnek.
 5. Ugyanakkor a vevőnek el kell küldenie DR-1XE átjátszóját a márkakereskedőnek, akitől az új DR-2XE átjátszót vásárolták. Ezt az új DR-2XE megvásárlásától, illetve telepítésétől számított 30 napon belül kell megtennie. A szállítás költségét a vevő viseli.
 6. A márkakereskedőnek gyorsan meg kell győződnie arról, hogy a visszaküldött DR-1XE átjátszó a Yaesu UK Ltd. Által biztosított „Ellenőrzési lap” (Inspection Sheet) szerint megfelelő állapotban van.
 7. Ha a DR-1XE a „beszámításhoz” megfelelő állapotban van, a márkakereskedő továbbítja a DR-1XE készüléket a Yaesu UK Ltd. vállalatnak. A visszaküldött DR-1XE készülékeket összegyűjtve havonta egyszer lehet elküldeni a Yaesu UK Ltd. vállalatnak. A szállítás költségét a márkakereskedő viseli.
 8. Amikor a Yaesu UK Ltd. megkapja a DR-1XE készüléket a márkakereskedőtől, a Yaesu UK Ltd. ismét ellenőrzi, hogy a DR-1XE megfelelő állapotban van-e a „beszámításhoz”. Ennek ellenőrzése után a Yaesu UK Ltd. kifizeti a kezelési költséget (darabonként 45 GBP, ill. 50 €) a márkakereskedőnek.
 9. A Yaesu UK Ltd. közvetlenül a vevő bankszámlájára átutalja a 270 GBP ill. 300 € összeget is.

MEGJEGYZÉS:

 • A „DR-2XE telepítésének támogatása” program CSAK az Egyesült Királyságban és Európa országaiban megvásárolt és telepített új DR-2XE (CE típus) készülékekre érvényes a megadott időszakban.
 • Ha a vevő a „beszámítás” lehetőséget választja, az új DR-2XE átjátszót értékesítő márkakereskedőnek át kell vennie a DR-1XE átjátszót a vevőtől. Amikor a DR-2XE megérkezik a márkakereskedőhöz, a márkakereskedőnek fel kell hívnia a vevő figyelmét arra, hogy a DR-1XE készüléket vissza kell juttatnia a márkakereskedőnek. A Yaesu UK Ltd. közvetlenül NEM veszi át a DR-1XE készüléket a vevőtől.
 • A DR-2XE korszerű IMRS funkciójának használatához be kell építeni az opcionális LAN egységet (LAN-01A).

Ehhez a bejelentéshez az alábbi mellékletek tartoznak. Alaposan tanulmányozzátok azokat az új „DR-2XE telepítésének támogatása” program további részletes feltételeinek megismeréséhez:

 

Yaesu FT2DE vásárlásakor: CD-41 töltőtalp jár ajándékba. Ehhez nem szükséges Cashback dokumentumot kitölteni, vásárláskor adjuk az adóvevővel a töltőtalpat! 

A cashback form kitöltésében továbbra is szívesen segítünk mind a két irodánkban!

Tartalomhoz tartozó címkék: Yaesu cashback akció