A weboldalon cookie-kat használunk a felhasználói élmények javítása érdekében. Több infó: Adatvédelmi Nyilatkozat.

eChat PoC

Imák mellett rádiófrekvenciák – NEK záró interjú Kriszbacher Gergő „BicskáS”-sal

2021. 09. 29. 09:49:38
A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus után Kriszbacher Gergőt, a Cserkészek-NEK kontinges parancsnokhelyettesét a Cserkész Magazin (Cs.M.) kérdezte arról, mitől volt ilyen gördülékeny a rendezvényen a cserkészek közti kommunikáció.

Változó helyszínek – változó igények. Milyen adóvevő rendszer lenne ideális?

2021. 08. 16. 10:05:06
Sok ágazatban, pl. őrzés-védelemmel, vagy rendezvények biztosításával, kiszolgálásával foglalkozó cégeknél nem kérdés: a hatékony munkaszervezéshez megbízható, viszonylag nagy hatótávolságú adó-vevő készülékeket érdemes használni. De milyen esetben – nagyobb gyártelepen, változó munkahelyszíneken, stb. – milyen adó-vevő rendszer lenne ideális?

Adóvevők szinte korlátlan hatótávolsággal?

2021. 03. 19. 13:29:00
Sok munkakörben az adóvevő-készülékek és -rendszerek biztosítják a leghatékonyabb, leggyorsabb kommunikációt. Azonban a hagyományos adóvevők használhatóságának gyakran gátat szab a hatótávolság. Erre is van megoldás.

Anico eChat Irányító- és Diszpécser Rendszer

2020. 12. 07. 16:30:00
Szeretnéd egyetlen felületről elérni az összes munkatársadat? Szeretnél velük beszélni egyenként, vagy üzenetet küldenél nekik? 
Visszanéznéd, hogy a felhasználók (pl. a járőrök) merre közlekedtek, esetleg szeretnéd megmutatni a megbízónak, hogy tényleg bejártátok a területet?
Csatolni szeretnéd egy jegyzőkönyvhöz a beszédforgalmat? 
Ezekre mindre van megoldás az Anico eChat rendszerben. Ráadásul mindezt egy magyar nyelvű felületen teheted.