A weboldalon cookie-kat használunk a felhasználói élmények javítása érdekében. Több infó: Adatvédelmi Nyilatkozat.

Frekvencia kiterjesztés - mobil amatőr rádiókra

Anico
6.953 HUF (5.475 HUF + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: FRQ-M
Elérhetőség: Rendelésre
(5)
6.953 HUF (5.475 HUF + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Frekvencia kiterjesztés - MOBIL AMATŐR RÁDIÓKRA

Frekvencia kiterjesztés vásárlása az Anico webáruházán keresztül!

Kérjük, vegyétek figyelembe: az Anico Kft. által forgalmazott rádiók alapvetően amatőr sávokon működnek. A rádiók frekvencia kiterjesztését egyedi igények alapján teljesíteni tudjuk. Alapvetően az amatőr adó-vevők használata nem terjed ki az amatőr sávokon kívülre, ezért a garanciális kötelezettség csak a rendeltetésszerű használatból eredő meghibásodások javítására vonatkozik. Nem rendeltetésszerű használatnak minősül rádióamatőr készülékek adójának rádióamatőr sávokon kívüli használata, rossz minőségű koax kábel vagy antenna által okozott, meghibásodás, elemi kár, villámcsapás vagy annak kísérő jelenségei (sztatikus kisülések) stb.

Rádióadó készülékek használata rádióengedélyhez kötött. Engedély nélküli használat jogszabályba ütközik. Az engedélyezéssel kapcsolatban kérjük, hogy keresd fel az adott ország hírközlési hatóságát! Rádióamatőr rendeltetésű készülékek műszaki specifikációit a gyártó csak a rádióamatőr sávokon belül garantálja és ezen jellemzők +/- 10% toleranciával értendőek. A specifikáció a rádióamatőr sávokon kívül romolhat, amiért reklamációt nem fogadunk el.

A rádióamatőr sávokon kívüli használata a készülékek adójának (sávon kívüli sugárzás) külön engedély hiányában nem megengedett (a rádióamatőr engedély erre nem jogosít). Az ebből eredő minden felelősség a készülék használóját, üzemeltetőjét terheli.

Vélemények

5.00
5 értékelés
(5)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
Igazolt vásárlás
2021. 10. 21.
Minden szempontból megfelelő, a megszokottak szerint gyors pontos ügyintézés, kiszolgálás!
|
Igazolt vásárlás
2021. 03. 05.
Köszönöm, működik tökéletesen.
|
Igazolt vásárlás
2020. 12. 08.
Minden rendben zajlott,a készülék nyitva.
|
Igazolt vásárlás
2020. 03. 23.
|
2019. 03. 05.
Mégegyszer köszönöm a gyor és korrekt hozzáállást a cég részéről.