A weboldalon cookie-kat használunk a felhasználói élmények javítása érdekében. Több infó: Adatvédelmi Nyilatkozat.

FT-991 - árváltozás és termék forgalmazásának megszüntetése

2016. 09. 07. 13:21:00
FT-991 - árváltozás és termék forgalmazásának megszüntetése

Hamarosan bemutatjuk az FT-991A készüléket, amely szemet gyönyörködtetően új, dinamikus, valós idejű spektrumszkóppal, és színes vízesés kijelzővel rendelkezik. Úgy gondoljuk, hogy az új FT-991A széles körben elfogadott lesz mint nagy átfogású adóvevő, és ezzel tovább növeli a Yaesu termékek forgalmát. 

Az FT-991A bemutatásával egyidőben tájékoztatni szeretnénk minden vásárlónkat, hogy az eredeti FT-991 készülék nem lesz tovább kapható. Így a készleten lévő FT-991 készülékekre nagyon kedvező árcsökkentést vezetünk be azonnali hatállyal. Az eredeti FT-991 készülékből készleteink korlátozottak, és ezért megrendeléseiteket a beérkezés sorrendjében teljesítjük.

Rövidesen bemutatja a Yaesu az FT-991 hardver frissítési programot is, amellyel a már eladott FT-991 készülékekbe beépíthető az új dinamikus, valós idejű spektrumszkóp, és színes vízesés kijelző. A Yaesu számára a vevők elkötelezettsége a legfontosabb, és reméljük, hogy a Yaesu opcionális frissítési programot kedvezően fogadjátok. A további tudnivalókról hivatalos közleményünkből értesülhettek.

A gyártó nevében is köszönjük, hogy továbbra is támogatjátok és megvásároljátok a YAESU termékeket!

Dévényi József, HA0LC

Anico Kft.

Tartalomhoz tartozó címkék: Yaesu