A weboldalon cookie-kat használunk a felhasználói élmények javítása érdekében. Több infó: Adatvédelmi Nyilatkozat.

Caltta kézi ipari URH adóvevők

A Caltta, az 1985-ben alakult távközlési- és információtechnológiai óriás, a ZTE leányvállalataként jött létre. A cég átfogó megoldásokat nyújt az ipari adóvevő berendezések széles skálájából. Az URH és internetalapú adóvevő rendszereiket is az innováció és a nagyfokú megbízhatóság jellemzi. A Caltta által szállított rádiós rendszereknek közel 3 millió felhasználója van a világ 50 országában. A Caltta DMR rendszere a világszerte elismert ETSI szabványon alapul, amely a legszélesebb körben elterjedt a professzionális felhasználók körében.
Rendezés:

Caltta PH600L UHF DMR analóg / digitális kézi adóvevő

Cikkszám: PH600LU1
85.408 HUF
Raktáron
(1)

A Caltta PH600L DMR egy masszív és könnyen kezelhető analóg/digitális kézi adóvevő, amely a mindennapi felhasználóknak készült, akiknek folyamatos kapcsolatban kell maradniuk. Digitális DMR Tier II és analóg kompatibilis, kijelző nélküli kivitel, nagy hangerő és tiszta hangátvitel, nagy kapacitású 2600 mAh LI-ION akkumulátor, mandown vészhelyzeti funkció, P68-as védelem és 3 év gyártói garancia.

Caltta PH600 DMR analóg/digitális kézi adóvevő Bluetooth/GPS

Cikkszám: PH600U1
97.015 HUF
Raktáron
A Caltta PH600 DMR adóvevő készülékek integrálják a modern külső megjelenést, a tökéletes PTT funkció kialakítást és a professzionális gyártási technológiát. Masszív, ipari kivitel, kis súly, egyszerű használat, hosszú akkumulátor-üzemidő, nagy hangerő és tiszta hangminőség jellemzi a készüléket, gazdag funkciókészlet 3 év gyártói garanciával. 

Caltta PH660 DMR kézi adóvevő Bluetooth/GPS

Cikkszám: PH660U1
118.575 HUF
Előrendelhető
A Caltta PH660 DMR adóvevő készülékek 1,74" kijelzővel, Bluetooth és GPS opcióval: masszív, ipari kivitel; kis súly; egyszerű használat, hosszú akkumulátor-üzemidő, nagy hangerő és tiszta hangminőség, gazdag funkciókészlet, 3 év gyártói garancia.

Caltta PH690 DMR kijelzős kézi rádió Bluetooth/GPS

Cikkszám: PH690U1
149.255 HUF
Előrendelhető
A Caltta PH690 DMR adóvevő 2,0"-os kijelzővel, billentyűzettel, Bluetooth és GPS kompatibilitással megkönnyíti a felhasználó munkáját, hatékonyabbá teszi a szervezet működését. 3 év gyártói garanciával!