A weboldalon cookie-kat használunk a felhasználói élmények javítása érdekében. Több infó: Adatvédelmi Nyilatkozat.

Motorola frekvenciaengedély-köteles ipari mobil URH adóvevők

Frekvenciaengedély-köteles URH adóvevők nem az előre programozott PMR446 frekvenciákon működnek, így a használatához frekvencia-használati engedéllyel kell rendelkezni. Megkülönböztetünk engedély-köteles kézi és mobil adóvevőket, valamint átjátszó rendszereket is. Az engedély (ezzel az egyedi frekvencia használata) segít távol tartani a nem kívánt rádióforgalmat egy adott csatornáról, emiatt jelentősen kisebb a zavar. Magyarán szólva: csak az adott csoport, vállalat felhasználói hallják egymást. A kórházak, vállalkozások, és a szállításban dolgozók, kormányzati szektor szereplői leginkább engedélyköteles rádiókat választanak, mivel nagyobb intimitást és nagyobb hatótávolságot igényelnek. Magyarországon az illetékes hatóság, aki az engedélyeket kiadja, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH). Az adóvevő használójának frekvenciahasználatot kell igényelnie a hatóságtól, amely díjköteles. Lehetőség van közös használatú, illetve kizárólagos frekvenciák használatára. Az engedélyeztetéssel kapcsolatban érdeklődni az NMHH-nál lehet: http://nmhh.hu de cégünk, az Anico Kft. is vállalja vevői részére az eljárás lebonyolítását!
Rendezés:

Vertex Standard VX-4600 UHF 400-470MHz mobil adóvevő

Cikkszám: AC093U108-MOT
139.351 HUF 97.546 HUF
Raktáron
Vertex Standard VX-4600 400-470MHz 512 csatornás mobil adóvevő mikrofonnal és tápkábellel. Raktáron: 1 db, kifutó termék.

Motorola DM1400 mobil ipari adóvevő

Cikkszám: MDM01QNC9JC2AN
123.236 HUF
Előrendelhető
Maradj kapcsolatban a dolgozóiddal akár szállítmányt kézbesítenek, tehergépkocsikat irányítanak, autóbuszt vagy villamost vezetnek. A Motorola MOTOTRBO™ DM1400 mobil adóvevő megbízható, költséghatékony megoldás arra, hogy kapcsolatban maradj a csapatoddal, hogy a maximális hatékonyság és biztonság érdekében tudjatok egymással kommunikálni!

Motorola DM1600 mobil ipari adóvevő

Cikkszám: MDM01QNH9JC2AN
144.090 HUF
Előrendelhető
Maradj kapcsolatban a dolgozóiddal akár szállítmányt kézbesítenek, tehergépkocsikat irányítanak, autóbuszt vagy villamost vezetnek. A Motorola MOTOTRBO™ DM1600 mobil készülék megbízható, költséghatékony megoldás arra, hogy kapcsolatban maradj a csapatoddal, hogy a maximális hatékonyság és biztonság érdekében tudjatok egymással kommunikálni!

Motorola DM2600 digitális mobil ipari adóvevő

Cikkszám: MDM02QNH9JA2AN
192.626 HUF
Előrendelhető

A digitális kommunikáció ereje most még könnyebben elérhető! A Motorola MOTOTRBO DM2600 mobil adóvevő kompakt és masszív kivitelezésű, így a dolgozók kapcsolatban maradhatnak, akár rakományt-, akár utasokat szállítanak. A Motorola MOTOTRBO rádiócsalád részeként a DM2600 a legjobbat nyújtja a digitális rádiótechnikában, olyan funkciókkal, mint az integrált hangrendszer-képesség, a hívókapacitás kétszerese és a tisztább hangkommunikáció. Az intelligens hangerő funkciónak köszönhetően a felhasználóknak nem kell beállítaniuk a rádió hangerejét, mivel ez a funkció figyeli a háttérzajt és automatikusan beállítja a hangerőt.