A weboldalon cookie-kat használunk a felhasználói élmények javítása érdekében. Több infó: Adatvédelmi Nyilatkozat.

Motorola PMR446 ipari adóvevők frekvenciaengedély-nélküli használathoz

Frekvenciaengedély nélkül használható adóvevő készülékeket gyakran vásárolnak alkalmi használatra és rövidebb távolságokra történő kommunikációhoz. A frekvenciaengedély-nélküli használat azt jelenti, hogy nincs szükség frekvencia engedélyre; vásárlás után bárki azonnal használhatja az adóvevőket. 0,5 watt kimenő teljesítményükkel jobbára csak kis távolságokra használhatók, de ha megfelelőek a látási és domborzati viszonyok, akkor több tíz km-re is megnőhet a hatótávolságuk. A nem engedélyköteles (vagy másnéven PMR446) készülékek előre programozott csatornákkal rendelkeznek, amelyek az Egyesült Királyságban és egész Európában egyaránt frekvenciaengedély nélkül használhatók.
Rendezés:

Motorola CLK446 0.5W PMR446 engedély nélkül használható adóvevő / akciós demó rádió

Cikkszám: CLU0206BDLAA-demó
72.390 HUF 30.645 HUF
Raktáron
(1)

Motorola CLK446 0.5W PMR ENGEDÉLY NÉLKÜLI ADÓVEVŐ / AKCIÓS DEMÓ RÁDIÓ. Az adóvevők demó rádióként üzemeltek az Anico demó flottában, az adóvevők és tartozékok sérülésmentesek, a dobozok kissé használtak, teljes tartozék megtalálható a dobozban. Raktáron lévő mennyiség: 4 db.

Motorola XT185 üzleti PMR446 adóvevő - 1 pár

Cikkszám: D3P01611BDLMAW
40.190 HUF
Raktáron
Az üzleti és kereskedelmi felhasználók számára kifejlesztett (belépő szintű) Motorola XT185 üzleti adóvevő kompakt, könnyű és kényelmes, ugyanakkor strapabíró és vízálló;  így a legkülönbözőbb környezetekben is tiszta kommunikációt biztosít. Kis mérete ellenére számos extra funkcióval rendelkezik, a csomag pedig 2db adóvevőt és több kiegészítőt tartalmaz.

Motorola XT420 ipari kivitelű PMR446 adóvevő

Cikkszám: RMP0166BHLAA
50.359 HUF
Előrendelhető
(2)
A Motorola XT420 telephelyi adóvevő segít az azonnali kommunikációban, hogy semmiről ne maradj le. Kristálytiszta hangjával és kivételes szilárdságával a Motorola XT420 adóvevő kiváló teljesítményt nyújt nagyon zajos, nehéz körülmények között is. Motorola XT420 készülék előfizetés vagy hívásdíjak nélkül használható az engedély nélküli PMR446 frekvencián, 16 főcsatornával és 121 programozható titkosítási kóddal biztosítja a tiszta jelet. Kiváló hangminősége, masszív kivitele, és sokoldalú HTML-alapú felhasználói programozó szoftvere kiemeli a készüléket a telephelyi adóvevők kínálatából. Korszerű funkciói, például az iVOX szabadon hagyja a kezeket, és így a saját feladatodra koncentrálhatsz. Akár az erőforrásokat koordinálod egy építkezésen, akár a gyártósor mellett szervezed a munkát, a Motorola XT420 adóvevő tartósan használható.

Motorola CLR446 PMR446 engedély nélkül használható üzleti adóvevő

Cikkszám: CLR0166BHLAA
58.143 HUF
Raktáron
Elegáns, kompakt, masszív kialakítás; nagyméretű PTT gomb, akár 18 órás akkumulátor üzemidő, elsőbbségi hívás funkció, hangvezérelt navigáció…ezen jellemzőinek köszönhetően a Motorola CLR446 PMR engedély nélkül használható üzleti adóvevő tökéletes kommunikációs megoldást nyújt az üzleti életben -  akár gyártást felügyelsz, vásárlókat szolgálsz ki egy üzletben, vagy egy irodát irányítasz.

Motorola CLK446 0.5W PMR446 engedély nélkül használható adóvevő

Cikkszám: CLU0206BDLAA
76.053 HUF 64.645 HUF
Raktáron

A Motorola Solutions formás CLK446 rádió adóvevője kiválóan illik a profi megjelenéshez és környezethez. Hihetetlenül sokoldalú, könnyű és emellett kényelmes viselet, nem hasonlít egyetlen hordozható rádióra sem, amelyet korábban használtál.

Motorola CLPe miniatűr PMR446 engedély nélkül használható adóvevő

Cikkszám: CLP0166BHLAA
74.259 HUF
Előrendelhető
Az online vásárlás és a látogatói vélemények növekvő nyomása miatt a vevői élmény kiemelt prioritás. Csapatodnak folyamatos kapcsolatban kell lennie, gyorsan kell reagálnia az ügyfelek kéréseire és prémium szolgáltatást kell nyújtania. A Motorola CLPe rádió stílusos és nélkülözhetetlen csapatkommunikációs eszköz a back-office-tól a frontokig egész napos és mindennapos használatra tervezve.