A weboldalon cookie-kat használunk a felhasználói élmények javítása érdekében. Több infó: Adatvédelmi Nyilatkozat.

ZTE eChat Poc, IP adóvevők & licenszek

Az eChat PoC technológiájú, IP adó-vevő készülékek a bennük levő SIM-kártya segítségével mobilinterneten, telephelyen belül pedig WiFi kapcsolaton keresztül csatlakoznak a cégünk által működtetett központi eChat szerverhez, így országos, sőt, nemzetközi lefedettséget lehet biztosítani anélkül, hogy frekvenciadíj-köteles rádiókat vagy saját átjátszókat kellene telepíteni, üzemeltetni. A ZTE internet alapú PoC adóvevői magyar nyelvű menürendszerrel rendelkeznek, így könnyen kezelhetőek idegennyelv-tudás nélkül is. A szerverparkot cégünk, az Anico Kft. biztosítja, így a felhasználók élvezhetik az ultra gyors kommunikációt, üzembiztosságot és az adatvédelmet. Magyar nyelvű ügyfélszolgálatot is biztosítunk a termékekhez, így hiba esetén egyből rendelkezésre állunk. A ZTE PoC rendszer további kiegészítője a diszpécser konzol és az admin konzol, valamint számos adóvevő tartozék közül választhatnak vásárlóink. További információk: www.pocadovevo.eu

 

eChat esettanulmányok, referenciák

A Thyssenkrupp eChat PoC adóvevőkkel kommunikál a MOL poliol-üzem építkezésen

eChat adóvevők Magyarország legrégibb baromfitenyésztő telepén: a Master Good-nál

A Marcus Security az eChat PoC kommunikációs rendszert választotta

Miért választotta az eChat PoC adóvevőket a világbajnokságokat is levezénylő Spartan Group?

 

 

Rendezés:

ANICO eCHAT LICENSZ 1 ÉVES HOZZÁFÉRÉS 1 KÉSZÜLÉKHEZ / eChat E350

Cikkszám: E350LICENCE
27.432 HUF
Rendelésre

Anico eChat licensz 1 éves hozzáférés 1db eChat E350 PoC adóvevő készülékhez.

ANICO eCHAT LICENSZ 1 ÉVES HOZZÁFÉRÉS 1 KÉSZÜLÉKHEZ / eChat E700

Cikkszám: E700LICENCE
36.576 HUF
Rendelésre

Anico eChat licensz 1 éves hozzáférés 1db eChat E700 PoC adóvevő készülékhez.

ANICO eCHAT IRÁNYÍTÓ- ÉS DISZPÉCSER RENDSZER / 1 ÉVES HOZZÁFÉRÉS

Cikkszám: DISPATCHER
52.578 HUF
Egyedi rendelésre
Az Anico eChat Irányító- és Diszpécser Rendszer a hatékony, modern munkaszervezés eszköze.  Ez a Windows® operációs rendszerű PC-n futtatható program lehetővé teszi, hogy a diszpécser kényelmesen, egy jól áttekinthető felületen keresztül lássa és kezelje az Anico eChat kommunikációs platform valamennyi szolgáltatását: könnyedén kezelhetjük a beszédcsoportokat, rögzíthetjük a forgalmazást és küldhetünk üzeneteket; egyszerűen koordinálhatjuk a csapat munkáját és földrajzi helyzetüket a GPS alapú helymeghatározással.

ZTE eCHAT E350 POC IP ADÓVEVŐ

Cikkszám: E350
100.381 HUF
Raktáron

A ZTE márkájú eChat E350 egy belépő szintű PoC, vagy másnéven IP adóvevő. Kis mérete és költséghatékony ára teszi igen népszerűvé a hasonló kategóriás termékek közül. IP54-es víz és porállóság jellemzi, így ipari és vizes környezetben is kiválóan használható. Nincsenek zavaró gombok a főpanelen, viszont egy keskeny LCD kijelzőt kapott a készülék, így könnyen tudunk navigálni az egyszerűen kezelhető menüben. 4000 mAh-s akkumulátora a hosszabb munkanapokat is kiszolgálja. Az eChat PoC technológiájú IP adó-vevő készülékek a bennük levő SIM-kártya segítségével mobilinterneten, telephelyen belül pedig WiFi kapcsolaton keresztül csatlakoznak a cégünk által működtetett központi eChat szerverhez, így országos, sőt, nemzetközi lefedettséget lehet biztosítani anélkül, hogy frekvenciadíj-köteles rádiókat vagy saját átjátszókat kellene telepíteni, üzemeltetni. 

ZTE eCHAT E700 POC IP ADÓVEVŐ

Cikkszám: E700
192.024 HUF
Raktáron
A ZTE márkájú eChat E700-as készülék egy okostelefonra hasonlító, de mégis PTT gombbal ellátott profi PoC, vagy másnéven IP adóvevő az internet alapú kommunikációs technológiát választó felhasználóknak. A nagyméretű LCD kijelzőn könnyen kezelhetjük az Android által nyújtott funkciókat; érintőképernyőjén könnyedén áttekinthetjük munkatársaink földrajzi helyzetét a hatékony munkaszervezéshez, és lehetőségünk van a beszélgetésekről hangfelvételt rögzíteni Lekerekített formájának, IP54-es védettségének és a stabil, ütés- és kopásálló készülékháznak köszönhetően az eChat E700 PoC adóvevő megbízhatóan használható bármely iparágban. Az eChat PoC technológiájú IP adóvevő készülékek a bennük levő SIM-kártya segítségével mobilinterneten, telephelyen belül pedig WiFi kapcsolaton keresztül csatlakoznak a cégünk által működtetett központi eChat szerverhez, így országos, sőt, nemzetközi lefedettséget lehet biztosítani anélkül, hogy frekvenciadíj-köteles rádiókat vagy saját átjátszókat kellene telepíteni, üzemeltetni.