A weboldalon cookie-kat használunk a felhasználói élmények javítása érdekében. Több infó: Adatvédelmi Nyilatkozat.

Motorola PoC IP adóvevők & licenszek

Az egész Európára kiterjedő mobilhálózat által nyújtott széles lefedettség és az egyszerű, kétirányú rádiókommunikáció révén a Motorola WAVE PoC rendszere és IP adóvevői gondoskodnak róla, hogy a csapattagok könnyen és gyorsan tarthassák a kapcsolatot egymással. Nincs szükség költséges rádióinfrastruktúra kiépítésére és fenntartására. Az Európa-szerte elérhető push-to-talk kommunikáció nem igényel költséges vagy időigényes frekvenciabérlést, sem kézi programozást. Ráadásul a Motorola WAVE PoC rendszere és IP adóvevői a meglévő, kompatibilis kétirányú rádiórendszerekkel (pl. Mototrbo) és okostelefonokkal is képes együttműködni.

Rendezés:

MOTOROLA WAVE LICENSZ MOBIL APPLIKÁCIÓHOZ / 1 ÉV

Cikkszám: GMLN5547A
38.405 HUF
Egyedi rendelésre
Motorola Wave licensz Motorola Wave mobil applikációhoz 1 évre. A Push-To-Talk (PTT) már nem csak az adóvevőknél használható. A csoportos kommunikáció ma már magában foglalhatja azokat, akik okostelefonokra és szélessávú eszközökre, valamint kétirányú rádiókra támaszkodnak. A WAVE egy szolgáltatótól független multimédiás kommunikációs előfizetési szolgáltatás, amely egy gombnyomással azonnal összekapcsolja a csapatot .Használd ki a PTT gombnyomás sebességét és egyszerűségét, és változtasd az okostelefonodat egy multifunkciós kommunikációs eszközzé. A Motorola Wave mobil alkalmazás egy applikáció többféle funkcióval, így az összes csoportos kommunikációs igényt könnyen kezelheted egy alkalmazáson keresztül Android és iOS telefonodon vagy tableteden keresztül.

MOTOROLA WAVE LICENSZ TLK100 POC ADÓVEVŐHÖZ / 1 ÉV

Cikkszám: GMLN5543A
82.296 HUF
Egyedi rendelésre
Motorola Wave licensz Motorola TLK100 Poc adóvevőhöz 1 évre. A Motorola Wave TLK100 PoC adóvevők a licensz megvásárlásával fognak működni. A licensz biztosítja, hogy a PoC adóvevő probléma nélkül felcsatlakozzon a Motorola által működtetett központi szerverre, internethálózat használatával.

MOTOROLA WAVE TLK 100I POC ADÓVEVŐ

Cikkszám: HK2119A
150.419 HUF
Raktáron

Az egész Európára kiterjedő mobilhálózat* által nyújtott széles lefedettség és az egyszerű, kétirányú rádiókommunikáció révén a Motorola WAVE TLK 100I PoC adóvevő gondoskodik róla, hogy a csapattagok könnyen és gyorsan tarthassák a kapcsolatot egymással. A kristálytiszta hangkapcsolatnak köszönhetően bármikor elérheted az alkalmazottakat és meghatározhatod a tartózkodási helyüket - minderről egy masszív, kompakt készülék gondoskodik. Az egygombos üzemmód és a hosszú akkumulátoros üzemidő maximális hatékonyságot tesz lehetővé. Nincs szükség költséges rádióinfrastruktúra kiépítésére és fenntartására. Az Európa-szerte* elérhető push-to-talk kommunikáció nem igényel költséges vagy időigényes frekvenciabérlést, sem kézi programozást. Ráadásul ez a Motorola WAVE TLK 100I PoC adóvevő meglévő, kompatibilis rádiórendszereiddel és okostelefonjaiddal is képes együttműködni.