A weboldalon cookie-kat használunk a felhasználói élmények javítása érdekében. Több infó: Adatvédelmi Nyilatkozat.

Microham DXP többfunkciós USB interfész

Microham
Termékminőség
Adóvevők közvetlenül a legnépszerűbb gyártóktól, gyártói garanciával.
Szakszerviz
Szervizelés szakszervizeinkben és a gyártók saját szervizeiben.
Jótállás
Minden kiegészítőre 1 év jótállás, adóvevőkre akár 2-3 év jótállás!
115.729 HUF (91.125 HUF + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

A microHAM DXP™ egy könnyű, hordozható adóvevő-számítógép USB interfész nagy dinamikatartományú és alacsony zajszintű 24 bites audio ADC-vel és DAC-vel, amely megkönnyíti a kiváló minőségű digitális (FT8, RTTY, JTxx, PSK31, stb.) és FSK működést. A CW működést a K1EL által kifejlesztett, jól bevált WinKey CW billentyűző elektronika segíti (jelenleg a WKv3.1 verzió fut), FSK támogatással.

A DXP™ az első olyan microHAM interfész, amely teljes egészében szabványos USB-osztályú eszközöket használ az USB működéséhez. Ez azt jelenti, hogy az illesztőprogramok már beépültek az összes jelenlegi főbb számítógépes operációs rendszerbe, nincs szükség illesztőprogram telepítésére. A DXP használatához már nincs szükség a MicroHAM USB Device Router programunk telepítésére.

A microHAM DXP™ USB interfész teljes mértékben egy szabványos USB-portról kapja az áramellátást, miközben galvanikus leválasztást biztosít a számítógép és az adóvevő között. A DXP relé nélküli felépítése csendes működést garantál, a hagyományos kimeneti relét helyettesítő optoMOS alkatrészek miatt. A CAT interfész jumpermentes beállítása a menüből történik. A DB15F rendszercsatlakozó teljesen kompatibilis a korábbi microHAM interfészekkel: USB II, USB III, DK és DK II, és ugyanazokat a DB15 kábeleket használja.
 

A csomag tartalma:

  • 1db DXP™ interfész
  • 1db USB A-B kábel 2m hosszú
     

Specifikáció:

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!