A weboldalon cookie-kat használunk a felhasználói élmények javítása érdekében. Több infó: Adatvédelmi Nyilatkozat.

Motorola DM2600 DIGITÁLIS MOBIL IPARI ADÓVEVŐ

Motorola Solutions
174.092 HUF (137.080 HUF + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: MDM02QNH9JA2AN
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
Termékvariációk:
Frekvencia:
174.092 HUF (137.080 HUF + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A digitális kommunikáció ereje most még könnyebben elérhető! A Motorola MOTOTRBO DM2600 mobil adóvevő kompakt és masszív kivitelezésű, így a dolgozók kapcsolatban maradhatnak, akár rakományt-, akár utasokat szállítanak. A Motorola MOTOTRBO rádiócsalád részeként a DM2600 a legjobbat nyújtja a digitális rádiótechnikában, olyan funkciókkal, mint az integrált hangrendszer-képesség, a hívókapacitás kétszerese és a tisztább hangkommunikáció. Az intelligens hangerő funkciónak köszönhetően a felhasználóknak nem kell beállítaniuk a rádió hangerejét, mivel ez a funkció figyeli a háttérzajt és automatikusan beállítja a hangerőt.

Azok, akik analóg üzemmódot használtak eddig, a Motorola DM2600 adóvevő segítségével a saját tempójukban és költségkeretükön áttérhetnek a digitálisra üzemmódra, a különböző funkciók hozzáadásával. Ez az adóvevő kompatibilis a fejlett MOTOTRBO üzleti szempontból nélkülözhetetlen szolgáltatásaival is, például a Transmit Interrupt funkcióval a kritikus kommunikáció prioritása érdekében.

Motorola DM2600 digitális ipari adóvevő funkciók:

Alfanumerikus kijelző - Az információk, például a hívófél-azonosító, a csatornaszám és a kapcsolattartók megtekintése nagyon egyszerű a nagy alfanumerikus kijelzőnek köszönhetően.

Analóg / digitális - Használja ki a digitális üzemmód előnyeit, beleértve a kristálytiszta hangvilágot, a jobb hatótávolságot és az akkumulátor hosszabb élettartamát, de ezzel egyidőben megőrizheti a kompatibilitást a meglévő rádióflottájával. Az analóg és digitális képességek ötvözésével szabadon válthat át a legújabb digitális technológiára a saját tempójában.

Transmit Interrupt funkció - Lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy megszakítson egy rádióbeszélgetést, a gyors, fontos, kritikus üzenetek átadására.

Kompatibilis a Radio Management Suite programmal - Gyorsan és hatékonyan programozhatja rádióit a Radio Management eszközzel. A rádiók tételenként programozhatók szabványosított sablonra, hibátlan eredményeket és optimalizált teljesítményt nyújtva.

Over the Air programozás (OTAP) - Kezelhet, írhat és olvashat akár 5000 rádiókonfigurációt is távoli programozással.

Intelligens hangerő - A rádió hangereje automatikusan módosul a háttérzajhoz mérten, így a felhasználóknak nem kell azzal foglalkozniuk, hogy a hangerőt módosítják.

Beépített titkosítás - A nagyobb biztonság érdekében és a kívülálló személyek kitiltásához.

IMPRES Audio - Legyen szó akár suttogásról egy sötét sikátorban rejtett művelet közben, akár zajos parancsokról, az IMPRES audió tartozékai hangosak, tiszták és érthetőek mind analóg, mind digitális üzemmódban.
Rendszerkapacitás - Tapasztalja meg a MOTOTRBO messzemenő lefedettségét. Az IP Site Connect az IP-hálózatokat használja a rendszer kiterjesztésére, hogy széleskörű lefedettséget teremtsenek. A Capacity Plus kapacitása több, mint 1000 felhasználóra bővül, a Linked Capacity Plus mindkettőt ötvözi, így széles területet és nagy kapacitású trönkhálózatot biztosít.

IP54 Védelem – Védelem az eső és a por ellen.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!