A weboldalon cookie-kat használunk a felhasználói élmények javítása érdekében. Több infó: Adatvédelmi Nyilatkozat.

eChat POC internetalapú adóvevők

Az eChat PoC technológiájú, internetalapú adóvevők a bennük levő SIM-kártya segítségével mobilinterneten, telephelyen belül pedig WiFi kapcsolaton keresztül csatlakoznak a cégünk által működtetett központi eChat szerverhez, így országos, sőt, nemzetközi lefedettséget lehet biztosítani anélkül, hogy frekvenciadíj-köteles rádiókat vagy saját átjátszókat kellene telepíteni, üzemeltetni. 

Az eChat internetalapú PoC adóvevői magyar nyelvű menürendszerrel rendelkeznek, így könnyen kezelhetőek idegennyelv-tudás nélkül is. A szerverparkot cégünk, az Anico Kft. biztosítja, így a felhasználók élvezhetik az ultra gyors kommunikációt, üzembiztosságot és az adatvédelmet. Magyar nyelvű ügyfélszolgálatot is biztosítunk a termékekhez, így hiba esetén egyből rendelkezésre állunk.

Az eChat PoC rendszer további kiegészítője a diszpécser irányító program és az admin konzol, valamint számos adóvevő tartozék közül választhatnak vásárlóink. További információk: www.echat.hu

 

Esettanulmányok

A FormaFény Kft. tapasztalatai az eChat PoC internetalapú adóvevőkkel

A FormaFény Kft. tapasztalatai az eChat PoC internetalapú adóvevőkkel

A szombathelyi közterület felügyelet is eChat adóvevőket használ

A szombathelyi közterület felügyelet is eChat adóvevőket használ

A Wellis Zrt. kommunikációs rendszerének fejlesztése

A Wellis Zrt. kommunikációs rendszerének fejlesztése

A Miskolci Rendészet eChat PoC internatalapú adóvevő beruházása

eChat internetalapú PoC adóvevők segítik a Miskolci Önkormányzati Rendészet munkáját

Mesterszerviz024_Kft_letesitmeny_uzemeltetes.jpg

eChat adóvevőkkel kommunikál a HRV group tagja

A Thyssenkrupp eChat adóvevőkkel kommunikál a MOL poliol-üzem építkezésen

Master Good - Internetes PoC adóvevők Magyarország legrégibb baromfitenyésztőjének telephelyén

Miért választotta az eChat adóvevőket a világbajnokságokat is levezénylő Spartan Group?

A Marcus Security az eChat internetalapú kommunikációs rendszert választotta

Rendezés:

Anico eChat Irányító- és Diszpécser Rendszer - 1 éves hozzáférés

Cikkszám: DISPATCHER
55.499 HUF
Egyedi rendelésre
Az Anico eChat Irányító- és Diszpécser Rendszer a hatékony, modern munkaszervezés eszköze.  Ez a Windows® operációs rendszerű PC-n futtatható program lehetővé teszi, hogy a diszpécser kényelmesen, egy jól áttekinthető felületen keresztül lássa és kezelje az Anico eChat kommunikációs platform valamennyi szolgáltatását: könnyedén kezelhetjük a beszédcsoportokat, rögzíthetjük a forgalmazást és küldhetünk üzeneteket; egyszerűen koordinálhatjuk a csapat munkáját és földrajzi helyzetüket a GPS alapú helymeghatározással.

eChat E350 POC internetalapú adóvevő 1 éves előfizetéssel

Cikkszám: E350
105.952 HUF
Raktáron
(1)

Az eChat E350 egy belépő szintű PoC adóvevő, vagy másnéven internetalapú adóvevő, amely szinte korlátlan hatótávolságon biztosítja a kommunikációt. Kis mérete és költséghatékony ára teszi igen népszerűvé a hasonló kategóriás adóvevők közül. IP54-es víz és porállóság jellemzi, így ipari és vizes környezetben is kiválóan használható. Nincsenek zavaró gombok a főpanelen, viszont egy keskeny LCD kijelzőt kapott a készülék, így könnyen tudunk navigálni az egyszerűen kezelhető menüben. 4000 mAh-s akkumulátora a hosszabb munkanapokat is kiszolgálja.

eChat E600 vízálló, PoC internetalapú kézi adóvevő 1 éves előfizetéssel

Cikkszám: E600
119.292 HUF
Raktáron

Az eChat rendszerű Caltta E600 internetalapú adóvevőre a legtöbb munkahelyen megbízható munkatársként számíthatunk. Az E600 adóvevőt a vállalati felhasználók igényei és visszajelzései alapján tervezték.

  • robusztus, kijelző nélküli kivitel, kényelmesen kézbe illő 
  • egyszerű kezelhetőség
  • vízálló (IP68)
  • nagy hangerő, tiszta hangzás
  • hosszú üzemidő - nagy kapacitású akkumulátor: 5100 mAh (18,25 Wh)
  • dokkoló töltő

A készülék tökéletesen használható más eChat-rendszerű készülékekből álló flottában is, akár 16 beszédcsoportban (csatornán) is tudnak forgalmazni, és természetesen ezeknek a készülékeknek a mozgását követhetjük az eChat irányító- és diszpécser szoftver segítségével.

eChat E360 POC internetalapú adóvevő 1 éves előfizetéssel

Cikkszám: E360
126.683 HUF
Raktáron

Kompakt méret 2.4” kijelzővel, korlátlan hatótávolsággal - az eChat sorozat legújabb tagja ötvözi az E350 és az E700 készülékek előnyeit. Az eChat E360 PoC internetalapú adóvevő a kényelmesen kézben tartható mérete, jól látható színes LCD kijelzője, nagy kapacitású akkumulátora és kiváló hangereje miatt tökéletes választás lehet a legtöbb munkahelyi felhasználó számára.

eChat E690 vízálló PoC internetalapú kézi adóvevő 1 év előfizetéssel

Cikkszám: E690
172.530 HUF
Raktáron

Az eChat E690 egy vízálló PoC internetalapú kézi adóvevő, amely egyszerű kialakítással, felhasználóbarát felülettel, nagy kapacitású akkumulátorral, gazdag funkciókészlettel és kiváló hangminőséggel rendelkezik.

Alkalmas mind a kereskedelmi, mind az ipari felhasználók számára, akik a 2G/3G/4G/Wi-Fi hálózatokon keresztül történő kommunikációt részesítik előnyben, alkalmazások nagy tárházával.

eChat E700 POC internetalapú adóvevő 1 éves előfizetéssel

Cikkszám: E700
202.692 HUF
Raktáron
Az eChat E700-as készülék egy okostelefonra hasonlító, de mégis PTT gombbal ellátott profi PoC, vagy másnéven internetalapú adóvevő, amely szinte korlátlan hatótávolságú kommunikációt biztosít. A nagyméretű LCD kijelzőn könnyen kezelhetjük az Android által nyújtott funkciókat; érintőképernyőjén könnyedén áttekinthetjük munkatársaink földrajzi helyzetét a hatékony munkaszervezéshez, és lehetőségünk van a beszélgetésekről hangfelvételt rögzíteni. Lekerekített formájának, IP54-es védettségének és a stabil, ütés- és kopásálló készülékháznak köszönhetően az eChat E700 PoC adóvevő megbízhatóan használható bármely iparágban.

eChat LITE DUO E350 internetalapú POC adóvevő csomag / 2db E350

Cikkszám: E350LITE
233.096 HUF
Raktáron

- 2db eChat E350 adóvevő készülék előre felprogramozva
2db előfizetés 1 évre
2db SIM kártya 1 év EU-n belüli adathasználattal

Az eChat Lite Duo csomagban található 2db eChat E350 adóvevő készüléket előre felprogramoztuk az egymással való kapcsolatra, ezért rövid időn belül használatba vehetők. Az előfizetői díjcsomag része az Európai Unió egész területén használható mobilinternet-hozzáférés is, amelyet ügyfeleink a készülékcsomagban található SIM-kártyákkal tudnak használni. Az előfizetés 1 évig díjmentes.

eChat LITE QUAD E350 internetalapú POC adóvevő csomag / 4db E350

Cikkszám: E350LITEQ
453.241 HUF
Raktáron

- 4db eChat E350 adóvevő készülék előre felprogramozva
- 4db előfizetés 1 évre
- 4db SIM kártya 1 év EU-n belüli adathasználattal

Az eChat Lite Quad csomagban található 4db eChat E350 adóvevő készüléket előre felprogramoztuk az egymással való kapcsolatra, ezért rövid időn belül használatba vehetők. Az előfizetői díjcsomag része az Európai Unió egész területén használható mobilinternet-hozzáférés is, amelyet ügyfeleink a készülékcsomagban található SIM-kártyákkal tudnak használni. Az előfizetés 1 évig díjmentes.