A weboldalon cookie-kat használunk a felhasználói élmények javítása érdekében. Több infó: Adatvédelmi Nyilatkozat.

Motorola PoC internet alapú adóvevők & licenszek

Az egész Európára kiterjedő mobilhálózat által nyújtott széles lefedettség és az egyszerű, kétirányú rádiókommunikáció révén a Motorola WAVE PoC rendszere és internet alapú adóvevői gondoskodnak róla, hogy a csapattagok könnyen és gyorsan tarthassák a kapcsolatot egymással. Nincs szükség költséges rádióinfrastruktúra kiépítésére és fenntartására. Az Európa-szerte elérhető push-to-talk kommunikáció nem igényel költséges vagy időigényes frekvenciabérlést, sem kézi programozást. Ráadásul a Motorola WAVE PoC rendszere és internet alapú adóvevői a meglévő, kompatibilis kétirányú rádiórendszerekkel (pl. Mototrbo) és okostelefonokkal is képes együttműködni.

Rendezés:

Motorola WAVE licensz mobil applikációhoz / 1 év

Cikkszám: GMLN5547A
38.938 HUF
Egyedi rendelésre
Motorola Wave licensz Motorola Wave mobil applikációhoz 1 évre. A Push-To-Talk (PTT) már nem csak az adóvevőknél használható. A csoportos kommunikáció ma már magában foglalhatja azokat, akik okostelefonokra és szélessávú eszközökre, valamint kétirányú rádiókra támaszkodnak. A WAVE egy szolgáltatótól független multimédiás kommunikációs előfizetési szolgáltatás, amely egy gombnyomással azonnal összekapcsolja a csapatot .Használd ki a PTT gombnyomás sebességét és egyszerűségét, és változtasd az okostelefonodat egy multifunkciós kommunikációs eszközzé. A Motorola Wave mobil alkalmazás egy applikáció többféle funkcióval, így az összes csoportos kommunikációs igényt könnyen kezelheted egy alkalmazáson keresztül Android és iOS telefonodon vagy tableteden keresztül.

Motorola WAVE licensz TLK100 és TLK150 POC adóvevőkhöz / 1 év

Cikkszám: GMLN5543A
83.439 HUF
Egyedi rendelésre
Motorola Wave licensz Motorola TLK100 és TLK150 Poc adóvevőkhöz 1 évre. A Motorola Wave TLK PoC adóvevők a licensz megvásárlásával fognak működni. A licensz biztosítja, hogy a PoC adóvevők internethálózat használatával probléma nélkül felcsatlakozzanak a Motorola által működtetett központi szerverre.

Motorola WAVE TLK 100I POC adóvevő

Cikkszám: HK2119A
152.508 HUF
Raktáron

Az egész Európára kiterjedő mobilhálózat* által nyújtott széles lefedettség és az egyszerű, kétirányú rádiókommunikáció révén a Motorola WAVE TLK 100I PoC adóvevő gondoskodik róla, hogy a csapattagok könnyen és gyorsan tarthassák a kapcsolatot egymással. A kristálytiszta hangkapcsolatnak köszönhetően bármikor elérheted az alkalmazottakat és meghatározhatod a tartózkodási helyüket - minderről egy masszív, kompakt készülék gondoskodik. Az egygombos üzemmód és a hosszú akkumulátoros üzemidő maximális hatékonyságot tesz lehetővé. Nincs szükség költséges rádióinfrastruktúra kiépítésére és fenntartására. Az Európa-szerte* elérhető push-to-talk kommunikáció nem igényel költséges vagy időigényes frekvenciabérlést, sem kézi programozást. Ráadásul ez a Motorola WAVE TLK 100I PoC adóvevő meglévő, kompatibilis rádiórendszereiddel és okostelefonjaiddal is képes együttműködni.

Motorola WAVE TLK 150 POC mobil adóvevő

Cikkszám: HK2134A
196.545 HUF
Előrendelhető

MOTOROLA WAVE TLK 150 INTERNETALAPÚ POC MOBIL ADÓVEVŐ - GYORS, MEGBÍZHATÓ TELEPÍTÉS, EU-SZERTE HASZNÁLHATÓ.
Kombináld a mobiltelefon-hálózat lefedettségét az adóvevős kommunikáció egyszerűségével. A Motorola TLK 150 mobil poc adóvevő a járművekbe gyorsan beépíthető, a beszélgetéseket egy gombnyomással indíthatod, így biztonságos használatot nyújt vezetés közben is. Kezeld a beszédcsoportokat és az előfizetéseket valós időben. Növeld a lefedettséget, a kapcsolatokat és a hatékonyságot az infrastruktúra bővítése nélkül.

Motorola WAVE PTX diszpécser rendszer előfizetés / 1 év

Cikkszám: GMLN5551A
244.754 HUF
Előrendelhető
Motorola WAVE PTX Diszpécser Rendszer - irányítsd a kommunikációt bárhonnan!
  • Web-alapú diszpécserszolgálat: Jelentkezz be bármilyen PC-ről a Motorola Wave PTX diszpécser felületre, és használd a legújabb funkciókat, anélkül, hogy szoftvereket kellene telepítened vagy karbantartanod.
  • Multimédiás kommunikáció: Oszd meg a részleteket egy személlyel, vagy az egész csapatoddal szöveges, fényképes, videós üzenetben vagy fájl csatolásásával.
  • Helymeghatározás és térképes nézet: Kövesd nyomon mozgó csapataidat egy térképen, és irányítsd a kollégákat hatékonyan a valós idejű helymeghatározás alapján.