A weboldalon cookie-kat használunk a felhasználói élmények javítása érdekében. Több infó: Adatvédelmi Nyilatkozat.

Expert Electronics és SDRplay SDR vevők, SDR adóvevők, SDR rádiók

Expert Electronics és SDRplay SDR vevők, SDR adóvevők, SDR rádiók
Rendezés:

USB A-B printer kábel 1.8 m SDR rádiókhoz

Cikkszám: USBKABEL
616 HUF
Raktáron
(3)
USB A-B printer kábel 1.8 m fekete színű SDR rádiókhoz.

SDRplay RSP1A rádió spektrum processzor, SDR vevő 1kHz-2GHz

Cikkszám: RSP1A
53.435 HUF
Raktáron
(52)
Az SDRplay RSP1A rádió spektrum processzor, SDR vevő egy új, továbbfejlesztett belépő szintű vevőkészülék. Egy nagy teljesítményű széles sávú 14 bites SDR vevő, amely egy teljeskörű általános lefedettségű kommunikációs vevő. Az RSP1A az 1kHz (VLF) és a 2GHz (mikrohullám) közötti teljes rádióspektrumot lefedi, akár 10 MHz-es látható sávszélességgel. Az SDRuno szoftverben az összes népszerű amatőr sáv és a rövidhullámú műsorszóró sáv azonnal beállítható. Mindössze egy számítógépre és egy antennára van szükséged, és az eszköz egy kiváló kommunikációs vevő funkciókat biztosít.

SDRplay RSPdx multi-antenna port 14 bit SDR vevő

Cikkszám: RSPDX
99.319 HUF
Raktáron
(11)

Az SDRplay RSPdx a népszerű RSP2 és RSP2pro SDR multi-antennás vevőkészülékek továbbfejlesztett verziója. Ez egy széles sávú, teljes funkcionalitású, 14 bites SDR vevő, amely lefedi a teljes RF spektrumot 1 kHz-től 2 GHz-ig. A könnyen elérhető SDR vevő szoftverek (beleértve az SDRplay által létrehozott SDRuno szoftvert is) erősségével kombinálva akár 10 MHz-es spektrumot is megfigyelhetsz egy időben.

Expert Electronics COLIBRINANO SDR vevőkészülék

Cikkszám: COLIBRINANO
134.062 HUF 121.607 HUF
Raktáron
(3)

A 14-bites ADC-nek köszönhetően az Expert Electronics cég által gyártott ColibriNANO SDR vevő új horizontokat nyit meg a HF sáv rajongóinak számára, ami ~ 110 dB BDR-t és 3 MHz-es mintavételi frekvenciát biztosít. A 0,5 ppm lokális oszcillátor nagy frekvencia stabilitást biztosít a ColibriNANO SDR rádió számára. A ColibriNANO használata lakott területektől távol a legalacsonyabb sávzajt nyújtja. Az Expert Electronics saját ExpertSDR2 nevű szoftvere által működtetett ColibriNANO SDR vevő kompatibilis a népszerű HAM szoftverekkel, mint például a HDSDR, vagy az SDRSharp az ExtIO gateway-en keresztül.

SDRplay RSPduo dual tuner 14-BIT SDR vevő 1kHz-2GHz

Cikkszám: RSPduo
124.294 HUF
Raktáron
(7)
Az SDRplay RSPduo egy kettős tunerrel rendelkező, széles sávú, teljes funkcionalitású 14 bites SDR vevő, amely a teljes RF spektrumot 1 kHz-től 2GHz-ig lefedi, így a 10 MHz-es spektrumon is láthatóságot biztosít. Az SDRuno Windows rendszerű szoftverével kombinálva egyidejűleg két teljesen elkülönített 2 MHz-es frekvenciasávot figyelhetsz meg 1kHz és 2GHz között. Az SDRplay RSPduo SDR vevő három antennabemenetet tartalmaz amely szoftverrel választható, ideális ipari, tudományos és oktatási alkalmazásra. Mindössze egy számítógépre és egy antennára van szükséged ahhoz, hogy egy kiváló kommunikációs vevőd legyen. A dokumentált API lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy új demodulátorokat vagy alkalmazásokat hozzanak létre a platformon.

Expert Electronics SUNSDR control panel E-CODER

Cikkszám: ECODER PANEL1
175.439 HUF
Raktáron
(4)
Az Expert Electronics E-Coder panel az SDR rádiók vezérlésére lett tervezve 256 ppr felbontással. Sokféle funkcióval rendelkezik, ami tökéletes eszköz a versenyekhez. A Panel menüben megtekintheted az E-Coder vezérlőpult beállításait. A legördülő Eszköz menüben kiválaszthatod a csatlakoztatott vezérlőpult típusát. Időközben csak egy típus áll rendelkezésre - E-Coder. Megjegyzés: ha egy E-Coder panel csatlakozik az adóvevőhöz, a Panel menüben egy E-Coder 1 lap jelenik meg. Ha több E-Coder panel van csatlakoztatva az adóvevőhöz, a Panel menüben több fül található E-Coder 1, E -Coder 2 stb. mindegyik panelre azonos beállításokkal. Felbontás 256ppr.

Expert Electronics SUNSDR control panel E-CODER PLUS

Cikkszám: ECODER PLUS1
218.324 HUF
Előrendelhető
(2)

Az Expert Electronics E-Coder PLUS panel az SDR rádiók vezérlésére lett tervezve 1024 ppr felbontással. Sokféle funkcióval rendelkezik, ami tökéletes eszköz a versenyekhez. A Panel menüben megtekintheted az E-Coder vezérlőpult beállításait. A legördülő Eszköz menüben kiválaszthatod a csatlakoztatott vezérlőpult típusát. Időközben csak egy típus áll rendelkezésre - E-Coder. Megjegyzés: ha egy E-Coder panel csatlakozik az adóvevőhöz, a Panel menüben egy E-Coder 1 lapfül jelenik meg. Ha több E-Coder panel van csatlakoztatva az adóvevőhöz, a Panel menüben több fül található E-Coder 1, E -Coder 2 stb. mindegyik panelre azonos beállításokkal. Felbontás 1024ppr.

Expert Electronics AAT-100 automata antenna hangoló / SunSDR2 DX

Cikkszám: AAT100
237.585 HUF
Raktáron

Az Expert Electronics AAT-100 automatikus antennahangoló minden RH frekvencián működik, és lehetővé teszi legfeljebb 1:5  SWR arányú terhelés (antenna) illesztését (kb. 15-300 Ohm impedancia tartomány). Az MB1 adóvevő beépített antennahangolójának kialakításán alapuló AAT-100 tervezésekor fontos szempont volt, hogy tökéletesen illeszkedjen az ExpertSDR2 szoftverhez. Kompatibilis az Expert Electronics SUNSDR2 DX SDR adóvevővel. 

Expert Electronics SUNSDR control panel E-CODER 2

Cikkszám: ECODER PANEL2
309.108 HUF
Raktáron

Az Expert Electronics E-Coder2 új generációs vezérlőpanel, beépített HQ sztereó 24 bites, 114 dB dinamikatartományú 24 bites audiokodekkkel (CS4272).

Expert Electronics SUNSDR2 PRO SDR adóvevő

Cikkszám: SUNSDR2 PRO
707.111 HUF 641.418 HUF
Raktáron
(8)

Az Expert Electronics SunSDR2 PRO SDR adóvevőjét a HF és VHF sávok haladó felhasználóinak tervezték, még a legigényesebb operátorok is meglepődnek a képességein. A modern hardver és az Expert Electronics ExpertSDR2 szoftvere teszik ezt a kiváló tulajdonságokkal bíró SDR rádiót kitűnő bázisállomássá, amely azonban tökéletesen alkalmas kitelepülős rádiózáshoz is.

Expert Electronics SUNSDR2 DX SDR adóvevő

Cikkszám: SUNSDR2 DX
1.093.470 HUF 939.976 HUF
Raktáron
(15)

Az Expert Electronics SunSDR2 DX a jól ismert SunSDR2 PRO adóvevő hardveresen továbbfejlesztett változata. Ez egy 100 W (HF), 80W (6M), 8W (2M) kimenő teljesítményű SDR adóvevő, kompakt kivitelben, különálló csatlakozóval az aktív hűtéshez és a továbbfejlesztett táprendszerhez, ami tökéletesen választássá teszi DX-expedíciók és versenyzők számára. Emellett külön csatlakozót is beépített a gyártó egy külső ATU-hoz, így a SunSDR2 DX rendelkezik minden olyan funkcióval, amelyet már megszokhattál az adóvevőkben, de azoknál többet nyújt! A továbbfejlesztett hardver és az ExpertSDR2 szoftver teszi ezt a nagy teljesítményű SDR adóvevőt tökéletes bázisállomássá. Nyilvánvaló választás egy igazi versenyző számára!