A weboldalon cookie-kat használunk a felhasználói élmények javítása érdekében. Több infó: Adatvédelmi Nyilatkozat.

Az FTM-400 és FT1D készülékek frissített változatának forgalomba hozatala

2016. 02. 12. 10:15:00
Az FTM-400 és FT1D készülékek frissített változatának forgalomba hozatala

Örömmel mutatjuk be új System Fusion rádióinkat, az FTM-400XD és FT1XD típusokat. Ezek az új modellek váltják le a két népszerű készülék jelenlegi változatait.

A FTM-400XD és az FT1XD is az új, továbbfejlesztett (66 csatornás) GPS vevővel készül, amely a legújabb GPS technológiával gyorsabb és pontosabb műhold-kereső funkciót biztosít. 

Ezek a fejlesztések csökkentik a GPS első helyzetészlelésig eltelt idejét (TTF), ezáltal felgyorsítják a navigációs és telemetriai funkciókat; ezek pedig a System Fusion funkcióinak használatára még alkalmasabbá teszik a két készüléket.

Emellett mindkét új készülékben néhány új funkció is bevezetésre kerül. Az FT1XD készülékhez immár az SBR-14Li 2200 mAh-s lítium-ion akkumulátort adjuk, a tartozék övklipsz pedig a jövőben az SHB-13 típus lesz, ami jelenleg az egyik legnépszerűbb opcionális tartozék ehhez a kézi adó-vevőhöz.

Az FTM-400XD tetejére az FTM-100-hoz hasonló könnyen nyitható fedél kerül, amellyel a készülék kinyitása nélkül a kezelő könnyen és gyorsan tudja frissíteni a rendszerprogramot.

Tartalomhoz tartozó címkék: Yaesu