A weboldalon cookie-kat használunk a felhasználói élmények javítása érdekében. Több infó: Adatvédelmi Nyilatkozat.

eChat POC internetalapú adóvevők & licenszek

Az eChat PoC technológiájú, internetalapú adóvevők a bennük levő SIM-kártya segítségével mobilinterneten, telephelyen belül pedig WiFi kapcsolaton keresztül csatlakoznak a cégünk által működtetett központi eChat szerverhez, így országos, sőt, nemzetközi lefedettséget lehet biztosítani anélkül, hogy frekvenciadíj-köteles rádiókat vagy saját átjátszókat kellene telepíteni, üzemeltetni. 

Az eChat internetalapú PoC adóvevői magyar nyelvű menürendszerrel rendelkeznek, így könnyen kezelhetőek idegennyelv-tudás nélkül is. A szerverparkot cégünk, az Anico Kft. biztosítja, így a felhasználók élvezhetik az ultra gyors kommunikációt, üzembiztosságot és az adatvédelmet. Magyar nyelvű ügyfélszolgálatot is biztosítunk a termékekhez, így hiba esetén egyből rendelkezésre állunk.

Az eChat PoC rendszer további kiegészítője a diszpécser irányító program és az admin konzol, valamint számos adóvevő tartozék közül választhatnak vásárlóink. További információk: www.echat.hu

 

Esettanulmányok

A Marcus Security az eChat PoC kommunikációs rendszert választotta

Miért választotta az eChat PoC adóvevőket a világbajnokságokat is levezénylő Spartan Group?

A Thyssenkrupp eChat adóvevőkkel kommunikál a MOL poliol-üzem építkezésen

Internetes POc adóvevők Magyarország legrégibb baromfitenyésztő telephelyén – a Master Good-nál

Rendezés:

ANICO eCHAT LICENSZ 1 HAVI HOZZÁFÉRÉS 1 KÉSZÜLÉKHEZ / eChat E350, E360

Cikkszám: SZ042
2.670 HUF
Rendelésre

Anico eChat licensz 1 havi hozzáférés 1db eChat E350, E360 PoC adóvevő készülékhez. 12 hónapos előfizetés esetén 10% kedvezményt biztosítunk!

SIM ADATKÁRTYA HASZNÁLATI DÍJ / ÉV

Cikkszám: SZ037
18.288 HUF
Egyedi rendelésre

Telekom SIM adatkártya használati díj eChat E350, E360, E700 POC internetalapú adóvevőkhöz, EU-ban történő adatforgalmazáshoz. Adatmennyiség: 500 Megabyte / hónap. Az ár egy év (12 hónap) díját tartalmazza.  A SIM-kártya használatának feltétele az eChat szolgáltatási szerződés, és a SIM-kártya használatára vonatkozó melléklet mindkét fél részéről történő aláírása.

ANICO eCHAT LICENSZ 1 HAVI HOZZÁFÉRÉS 1 KÉSZÜLÉKHEZ / eChat E700

Cikkszám: SZ043
3.393 HUF
Rendelésre

Anico eChat licensz 1 havi hozzáférés 1db eChat E700 PoC adóvevő készülékhez. 12 hónapos előfizetés esetén 10% kedvezményt biztosítunk!

ANICO eCHAT IRÁNYÍTÓ- ÉS DISZPÉCSER RENDSZER / 1 ÉVES HOZZÁFÉRÉS

Cikkszám: DISPATCHER
53.308 HUF
Egyedi rendelésre
Az Anico eChat Irányító- és Diszpécser Rendszer a hatékony, modern munkaszervezés eszköze.  Ez a Windows® operációs rendszerű PC-n futtatható program lehetővé teszi, hogy a diszpécser kényelmesen, egy jól áttekinthető felületen keresztül lássa és kezelje az Anico eChat kommunikációs platform valamennyi szolgáltatását: könnyedén kezelhetjük a beszédcsoportokat, rögzíthetjük a forgalmazást és küldhetünk üzeneteket; egyszerűen koordinálhatjuk a csapat munkáját és földrajzi helyzetüket a GPS alapú helymeghatározással.

eCHAT E350 POC INTERNETALAPÚ ADÓVEVŐ

Cikkszám: E350
101.770 HUF
Raktáron

Az eChat E350 egy belépő szintű PoC adóvevő, vagy másnéven internetalapú adóvevő, amely szinte korlátlan hatótávolságon biztosítja a kommunikációt. Kis mérete és költséghatékony ára teszi igen népszerűvé a hasonló kategóriás adóvevők közül. IP54-es víz és porállóság jellemzi, így ipari és vizes környezetben is kiválóan használható. Nincsenek zavaró gombok a főpanelen, viszont egy keskeny LCD kijelzőt kapott a készülék, így könnyen tudunk navigálni az egyszerűen kezelhető menüben. 4000 mAh-s akkumulátora a hosszabb munkanapokat is kiszolgálja. Az eChat PoC technológiájú internetalapú adó-vevő készülékek a bennük levő SIM-kártya segítségével mobilinterneten, telephelyen belül pedig WiFi kapcsolaton keresztül csatlakoznak a cégünk által működtetett központi eChat szerverhez, így országos, sőt, nemzetközi lefedettséget lehet biztosítani anélkül, hogy frekvenciadíj-köteles rádiókat vagy saját átjátszókat kellene telepíteni, üzemeltetni. 

eCHAT E360 POC INTERNETALAPÚ ADÓVEVŐ

Cikkszám: E360
121.683 HUF
Raktáron

Kompakt méret 2.4” kijelzővel, korlátlan hatótávolsággal - az eChat sorozat legújabb tagja ötvözi az E350 és az E700 készülékek előnyeit. Az eChat E360 PoC internetalapú adóvevő a kényelmesen kézben tartható mérete, jól látható színes LCD kijelzője, nagy kapacitású akkumulátora és kiváló hangereje miatt tökéletes választás lehet a legtöbb munkahelyi felhasználó számára.

eCHAT E700 POC INTERNETALAPÚ ADÓVEVŐ

Cikkszám: E700
194.691 HUF
Raktáron
Az eChat E700-as készülék egy okostelefonra hasonlító, de mégis PTT gombbal ellátott profi PoC, vagy másnéven internetalapú adóvevő, amely szinte korlátlan hatótávolságú kommunikációt biztosít. A nagyméretű LCD kijelzőn könnyen kezelhetjük az Android által nyújtott funkciókat; érintőképernyőjén könnyedén áttekinthetjük munkatársaink földrajzi helyzetét a hatékony munkaszervezéshez, és lehetőségünk van a beszélgetésekről hangfelvételt rögzíteni. Lekerekített formájának, IP54-es védettségének és a stabil, ütés- és kopásálló készülékháznak köszönhetően az eChat E700 PoC adóvevő megbízhatóan használható bármely iparágban. Az eChat PoC technológiájú internetalapú adóvevő készülékek a bennük levő SIM-kártya segítségével mobilinterneten, telephelyen belül pedig WiFi kapcsolaton keresztül csatlakoznak a cégünk által működtetett központi eChat szerverhez, így országos, sőt, nemzetközi lefedettséget lehet biztosítani anélkül, hogy frekvenciadíj-köteles rádiókat vagy saját átjátszókat kellene telepíteni, üzemeltetni. 

eCHAT LITE DUO E350 INTERNETALAPÚ ADÓVEVŐ CSOMAG / 2db E350

Cikkszám: E350LITE
223.895 HUF
Raktáron

Az eChat Lite Duo csomagban található 2db eChat E350 adóvevő készüléket előre felprogramoztuk az egymással való kapcsolatra, ezért rövid időn belül használatba vehetők.

Az előfizetői díjcsomag része az Európai Unió egész területén használható mobilinternet-hozzáférés is, amelyet ügyfeleink a készülékcsomagban található SIM-kártyákkal tudnak használni. Az előfizetés 1 évig díjmentes.

eCHAT LITE QUAD E350 INTERNETALAPÚ ADÓVEVŐ CSOMAG / 4db E350

Cikkszám: E350LITEQ
435.351 HUF
Raktáron

Az eChat Lite Quad csomagban található 4db eChat E350 adóvevő készüléket előre felprogramoztuk az egymással való kapcsolatra, ezért rövid időn belül használatba vehetők.

Az előfizetői díjcsomag része az Európai Unió egész területén használható mobilinternet-hozzáférés is, amelyet ügyfeleink a készülékcsomagban található SIM-kártyákkal tudnak használni. Az előfizetés 1 évig díjmentes.