A weboldalon cookie-kat használunk a felhasználói élmények javítása érdekében. Több infó: Adatvédelmi Nyilatkozat.

eChat POC internetalapú adóvevők & licenszek

Az eChat PoC technológiájú, internetalapú adóvevők a bennük levő SIM-kártya segítségével mobilinterneten, telephelyen belül pedig WiFi kapcsolaton keresztül csatlakoznak a cégünk által működtetett központi eChat szerverhez, így országos, sőt, nemzetközi lefedettséget lehet biztosítani anélkül, hogy frekvenciadíj-köteles rádiókat vagy saját átjátszókat kellene telepíteni, üzemeltetni. 

Az eChat internetalapú PoC adóvevői magyar nyelvű menürendszerrel rendelkeznek, így könnyen kezelhetőek idegennyelv-tudás nélkül is. A szerverparkot cégünk, az Anico Kft. biztosítja, így a felhasználók élvezhetik az ultra gyors kommunikációt, üzembiztosságot és az adatvédelmet. Magyar nyelvű ügyfélszolgálatot is biztosítunk a termékekhez, így hiba esetén egyből rendelkezésre állunk.

Az eChat PoC rendszer további kiegészítője a diszpécser irányító program és az admin konzol, valamint számos adóvevő tartozék közül választhatnak vásárlóink. További információk: www.echat.hu

 

Esettanulmányok

A Marcus Security az eChat PoC kommunikációs rendszert választotta

Miért választotta az eChat PoC adóvevőket a világbajnokságokat is levezénylő Spartan Group?

A Thyssenkrupp eChat adóvevőkkel kommunikál a MOL poliol-üzem építkezésen

Internetes POc adóvevők Magyarország legrégibb baromfitenyésztő telephelyén – a Master Good-nál

Rendezés:

ANICO eCHAT LICENSZ 1 HAVI HOZZÁFÉRÉS 1 KÉSZÜLÉKHEZ / eChat E350, E360

Cikkszám: SZ042
2.670 HUF
Rendelésre

Anico eChat licensz 1 havi hozzáférés 1db eChat E350, E360 PoC adóvevő készülékhez. 12 hónapos előfizetés esetén 10% kedvezményt biztosítunk!

SIM ADATKÁRTYA HASZNÁLATI DÍJ / ÉV

Cikkszám: SZ037
18.288 HUF
Egyedi rendelésre

Telekom SIM adatkártya használati díj eChat E350, E360, E700 POC internetalapú adóvevőkhöz, EU-ban történő adatforgalmazáshoz. Adatmennyiség: 500 Megabyte / hónap. Az ár egy év (12 hónap) díját tartalmazza.  A SIM-kártya használatának feltétele az eChat szolgáltatási szerződés, és a SIM-kártya használatára vonatkozó melléklet mindkét fél részéről történő aláírása.

ANICO eCHAT LICENSZ 1 HAVI HOZZÁFÉRÉS 1 KÉSZÜLÉKHEZ / eChat E700

Cikkszám: SZ043
3.393 HUF
Rendelésre

Anico eChat licensz 1 havi hozzáférés 1db eChat E700 PoC adóvevő készülékhez. 12 hónapos előfizetés esetén 10% kedvezményt biztosítunk!

ANICO eCHAT IRÁNYÍTÓ- ÉS DISZPÉCSER RENDSZER / 1 ÉVES HOZZÁFÉRÉS

Cikkszám: DISPATCHER
53.308 HUF
Egyedi rendelésre
Az Anico eChat Irányító- és Diszpécser Rendszer a hatékony, modern munkaszervezés eszköze.  Ez a Windows® operációs rendszerű PC-n futtatható program lehetővé teszi, hogy a diszpécser kényelmesen, egy jól áttekinthető felületen keresztül lássa és kezelje az Anico eChat kommunikációs platform valamennyi szolgáltatását: könnyedén kezelhetjük a beszédcsoportokat, rögzíthetjük a forgalmazást és küldhetünk üzeneteket; egyszerűen koordinálhatjuk a csapat munkáját és földrajzi helyzetüket a GPS alapú helymeghatározással.

eCHAT E350 POC INTERNETALAPÚ ADÓVEVŐ

Cikkszám: E350
101.770 HUF
Raktáron

Az eChat E350 egy belépő szintű PoC adóvevő, vagy másnéven internetalapú adóvevő, amely szinte korlátlan hatótávolságon biztosítja a kommunikációt. Kis mérete és költséghatékony ára teszi igen népszerűvé a hasonló kategóriás adóvevők közül. IP54-es víz és porállóság jellemzi, így ipari és vizes környezetben is kiválóan használható. Nincsenek zavaró gombok a főpanelen, viszont egy keskeny LCD kijelzőt kapott a készülék, így könnyen tudunk navigálni az egyszerűen kezelhető menüben. 4000 mAh-s akkumulátora a hosszabb munkanapokat is kiszolgálja. Az eChat PoC technológiájú internetalapú adó-vevő készülékek a bennük levő SIM-kártya segítségével mobilinterneten, telephelyen belül pedig WiFi kapcsolaton keresztül csatlakoznak a cégünk által működtetett központi eChat szerverhez, így országos, sőt, nemzetközi lefedettséget lehet biztosítani anélkül, hogy frekvenciadíj-köteles rádiókat vagy saját átjátszókat kellene telepíteni, üzemeltetni. 

eCHAT E360 POC INTERNETALAPÚ ADÓVEVŐ

Cikkszám: E360
121.683 HUF
Raktáron

Kompakt méret 2.4” kijelzővel, korlátlan hatótávolsággal - az eChat sorozat legújabb tagja ötvözi az E350 és az E700 készülékek előnyeit. Az eChat E360 PoC internetalapú adóvevő a kényelmesen kézben tartható mérete, jól látható színes LCD kijelzője, nagy kapacitású akkumulátora és kiváló hangereje miatt tökéletes választás lehet a legtöbb munkahelyi felhasználó számára.

eCHAT E700 POC INTERNETALAPÚ ADÓVEVŐ

Cikkszám: E700
194.691 HUF
Raktáron
Az eChat E700-as készülék egy okostelefonra hasonlító, de mégis PTT gombbal ellátott profi PoC, vagy másnéven internetalapú adóvevő, amely szinte korlátlan hatótávolságú kommunikációt biztosít. A nagyméretű LCD kijelzőn könnyen kezelhetjük az Android által nyújtott funkciókat; érintőképernyőjén könnyedén áttekinthetjük munkatársaink földrajzi helyzetét a hatékony munkaszervezéshez, és lehetőségünk van a beszélgetésekről hangfelvételt rögzíteni. Lekerekített formájának, IP54-es védettségének és a stabil, ütés- és kopásálló készülékháznak köszönhetően az eChat E700 PoC adóvevő megbízhatóan használható bármely iparágban. Az eChat PoC technológiájú internetalapú adóvevő készülékek a bennük levő SIM-kártya segítségével mobilinterneten, telephelyen belül pedig WiFi kapcsolaton keresztül csatlakoznak a cégünk által működtetett központi eChat szerverhez, így országos, sőt, nemzetközi lefedettséget lehet biztosítani anélkül, hogy frekvenciadíj-köteles rádiókat vagy saját átjátszókat kellene telepíteni, üzemeltetni.