A weboldalon cookie-kat használunk a felhasználói élmények javítása érdekében. Több infó: Adatvédelmi Nyilatkozat.

Microham

Rendezés:

MICROHAM DB37 interfész kábel / FTDX-101D, FTDX-101MP

Cikkszám: DB-37-FT-101
34.766 HUF
Előrendelhető
MICROHAM DB37 interfész kábel a Yaesu FTDX-101D és FTDX-101MP adóvevőkhöz.

MICROHAM USB DIGI KEYER II

Cikkszám: DIGIKEYERII
101.981 HUF
Raktáron

A Microham DIGI KEYER II egy nagyteljesítményű All-In-One USB interfész az amatőr rádiók digitális üzemmódjához, beleértve az RTTY, PSK31, MFSK, Olivia, WSJT, stb. és CW-t. A Microham DIGI KEYER II ötvözi az eredeti Digi Keyer bizonyított teljesítményét, a microKEYER II továbbfejlesztett vezérlési és interfész képességét, a K1EL WinKey CW billentyűt és a microHAM egyedülálló támogatását az fldigi pszeudo-FSK / QSK-CW és a cocoaMODEM OOK-hoz. All-in-One digitális üzemmódú USB interfész rádió vezérléssel, hardverrel FSK, K1EL WinKey-vel.

MICROHAM DXP TÖBBFUNKCIÓS USB INTERFÉSZ

Cikkszám: DXP
104.299 HUF
Előrendelhető
A microHAM DXP egy kis súlyú, hordozható adóvevő-számítógép USB interfész, amely 24 bites hangkártyát, CAT vezérlést, nagy teljesítményű CW keyer-t, valódi UART alapú FSK keyer-t biztosít RTTY és más digitális üzemmódokhoz, mint pl. FT8, FT4, PSK ...

MICROHAM USB MICRO2R (U2R)

Cikkszám: MICRO2R
122.841 HUF
Raktáron
A Microham Micro2R olyan rádióamatőrök számára készült, akik két adóvevővel és bármilyen kezelőfelülettel rendelkeznek. Sokrétű tulajdonságai vannak, könnyen telepíthető és működtethető, a fejhallgató hang- és adóválasztójának automatikus vagy kézi vezérlését biztosítja, és kompatibilis az összes legnépszerűbb versenynaplózó program automatikus üzemmódjával.  Microham Micro2R - SO2R hétköznapi használatra és versenyzéshez. 

MICROHAM USB MICRO KEYER III

Cikkszám: MICROKEYERIII
152.508 HUF
Előrendelhető

Az első rádióamatőr 24 bites USB audió interfész. A Microham Micro KEYER III az első és az egyetlen amatőr rádió USB-interfész, amely minden dinamikai tartományban, 24-bites hangfeldolgozó lánccal rendelkezik minden jelfokozatban. Ez a legerősebb All-In-One USB interfész és az egyetlen USB interfész, amely teljes mértékben támogatja a digitális működést és hangkezelést, beleértve a mikrofonkapcsolást is - mindezt egy dobozban.