A weboldalon cookie-kat használunk a felhasználói élmények javítása érdekében. Több infó: Adatvédelmi Nyilatkozat.

MOTOROLA WAVE TLK 100I POC ADÓVEVŐ

Motorola Solutions
150.419 HUF (118.440 HUF + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: HK2119A
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
3 év jótállás
Yaesu és Standard Horizon adóvevőkre
2 év jótállás
Motorola Solutions ipari engedélyköteles adóvevőkre és átjátszókra
1 év jótállás
Minden egyéb termékre
150.419 HUF (118.440 HUF + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Az egész Európára kiterjedő mobilhálózat* által nyújtott széles lefedettség és az egyszerű, kétirányú rádiókommunikáció révén a Motorola WAVE TLK 100I PoC adóvevő gondoskodik róla, hogy a csapattagok könnyen és gyorsan tarthassák a kapcsolatot egymással. A kristálytiszta hangkapcsolatnak köszönhetően bármikor elérheted az alkalmazottakat és meghatározhatod a tartózkodási helyüket - minderről egy masszív, kompakt készülék gondoskodik. Az egygombos üzemmód és a hosszú akkumulátoros üzemidő maximális hatékonyságot tesz lehetővé. Nincs szükség költséges rádióinfrastruktúra kiépítésére és fenntartására. Az Európa-szerte* elérhető push-to-talk kommunikáció nem igényel költséges vagy időigényes frekvenciabérlést, sem kézi programozást. Ráadásul ez a Motorola WAVE TLK 100I PoC adóvevő meglévő, kompatibilis rádiórendszereiddel és okostelefonjaiddal is képes együttműködni.
 

Motorola WAVE TLK 100I PoC adóvevő jellemzők és előnyök


EGYSZERŰEN HASZNÁLHATÓ ÉS KEZELHETŐ

A rendszer nem csupán azonnali kommunikációt tesz lehetővé, de a beszédcsoportok és az előfizetések is valós időben kezelhetők. Maximális lefedettség, kapcsolatszám és produktivitás, amelyhez a meglévő infrastruktúrát sem kell bővíteni

Önkiszolgáló beszédcsoportok: Felügyeld flottádat a beszédcsoportok valós idejű, távoli kezelésével. Emellett a rádiók programozásához használt kábeleknek is búcsút mondhatsz. Az egész flotta távolról frissíthető, a készülékekhez hozzá sem kell érned.

Igény szerint bővíthető: A flottába bármikor felvehetsz további előfizetéseket, így a csoportos kommunikáció könnyedén, a vállalat igényeinek megfelelően bővíthető.

Platformok közötti kommunikáció: Ezzel a rendszerrel a használt készüléktípustól függően hatékonyabb együttműködést érhetsz el. Legyen szó a front office munkatársak és az építkezési területen dolgozók, vagy az értékesítési munkatársak és a raktárban dolgozók közötti kommunikációról, a WAVE a 3G/4G és Wi-Fi hálózatokon keresztül azonnali összeköttetést képes kialakítani a rádiók és az okostelefonok között.

Rádióintegrálási képességek: Csatlakoztasd a rádiót meglévő MOTOTRBO™ Capacity Plus és Capacity Max rendszereidhez, így hozzáférsz az egész Európára kiterjedő* hálózathoz, és a lehető legtöbbet hozhatod ki a befektetésedből.

Egy gomb, több csapat: A push-to-talk megoldással az üzleti életben elvárt hatékonysággal kommunikálhatsz. Mindössze egyetlen gomb megnyomásával egyszerre akár több csapattal is felveheted a kapcsolatot – mindezt egy biztonságos csatornán keresztül.
 

SPECIÁLIS CÉLESZKÖZ 

Használd ki a WAVE és a masszív TLK 100i adóvevő minden előnyét. A WAVE rádiót kifejezetten abból a célból alkottuk meg, hogy javítsa a dolgozók közötti kommunikációt és a cég produktivitását. Ezt segíti a helymeghatározás és a Wi-Fi-hívás, valamint a masszív kivitel, amely nem tartalmaz a dolgozók figyelmét elterelő kijelzőt. A kompatibilis MOTOTRBO SL1600 tartozékokkal pedig igényeidnek megfelelően alakíthatod a készüléket, és a korábban megvásárolt eszközöknél is hozzáadott értékhez jutsz.

Nagy tudású készülék, vékony kialakítás: Ez a formás, fél kézzel használható készülék nem akadályozza a mozgást a terep és az iroda között. A nyomógomb segítségével egy munkatárssal vagy akár az egész csapattal beszélgethetsz. A beszélgetések zajos környezetben is tisztán és érthetően hallhatók.

Masszív kivitel: Nem kell aggódnod az eső, a por, a szélsőséges hőmérsékletek, sem a készülék leejtése miatt. A WAVE rádiót úgy tervezték, hogy kedvezőtlen környezeti körülmények között is megállja a helyét.

Helymeghatározás: A GPS használatával a hatékonyan irányíthatod a munkatársakat, akár a biztonság maximalizálása, a projekt állapotának ellenőrzése, a gyorsabb útvonalak megtalálása, a feladatok módosítása vagy a csapattagok megfelelő helyre irányítása a cél.

Wi-Fi-kapcsolat: A Wi-Fi-hálózaton keresztül üzemelő push-to-talk hívások révén a kapcsolat olyan helyeken is fenntartható, ahol a mobilhálózati lefedettség korlátozott (például ipari létesítményekben).

Kompatibilitás az SL1600 tartozékokkal: Hozz ki még többet korábbi befektetéseidből – a fülhallgatók, a headsetek, az akkumulátorok, a töltőállomások és a MOTOTRBO SL1600 további tartozékai a WAVE rádióval is használhatók.

Hosszú üzemidő: Ez a készülék sosem hagy cserben. A 18 órás üzemidőre tervezett akkumulátornak köszönhetően nem kell a lemerülés miatt aggódni, így teljes figyelemmel a projektre összpontosíthatsz.

Kijelzőmentes kivitel: A munkatársak figyelmét sokszor elterelik az e-mailek, az SMS-ek és az alkalmazások által küldött értesítések. Ezek kizárásával elérheted, hogy a csapat mindig az aktuális feladatra tudjon koncentrálni.
 

EGÉSZ EURÓPÁRA KITERJEDŐ* PUSH-TO-TALK SZOLGÁLTATÁS

Használd ki mindkét technológia előnyeit az egész Európára kiterjedő* rádiókommunikációs hálózattal. A Motorola WAVE TLK 100i PoC adóvevő földi mobilrádió (LMR) rendszerekhez és okostelefonokhoz csatlakoztatásával kiterjesztheted a push-to-talk szolgáltatást a csapat minden tagjára, így az azonos munkaterületen tartózkodókat éppúgy elérheted, mint az ország másik felében lévőket.

Egész Európára kiterjedő* push-to-talk szolgáltatás: Egyetlen gombnyomással, azonnal elérheted az ország tetszőleges pontján, vagy akár a más országokban tartózkodó csapattagokat. Kösd össze az egyes munkaterületeket, létesítményeket és műveleteket bonyolult infrastruktúra kiépítése vagy fenntartása nélkül. Hálózattól függetlenül tarthatod a kapcsolatot a csapattagokkal akkor is, ha nem rádiót, hanem okostelefont használnak.

Gyors hálózat: Az egész Európára kiterjedő* push-to-talk hálózat segítségével komoly lökést adhat a produktivitásnak, hiszen ezzel a megoldással a lehető leggyorsabban beállíthatja a rendszert, és pillanatok alatt felhívhatja a fontos személyeket.

Megbízható lefedettség: A megbízható, Európa-szerte elérhető PTT-hálózatoknak köszönhetően a készülék mindig és mindenhol működőképes.
 

Motorola WAVE TLK 100i PoC adóvevő garancia és javítások:

Támogatás
A Motorola WAVE TLK 100i PoC adóvevőre 12 hónap garancia jár a gyártási hibákra, a WAVE előfizetés pedig szoftverfrissítéseket és hozzáférést biztosít a Motorola Solutions műszaki támogatáshoz az előfizetés idejére. Vagyis készülékeden mindig a legfrissebb szoftververzió fog futni, és bármikor felhívhatod szakértőinket, ha kérdésed vagy problémád van.

Emellett lehetőség van bővített támogatásra, amely 3 év hardverjavítást – amely kiterjed a normál kopásra és elhasználódásra is – foglal magában, továbbá opcionálisan baleseti kár ellen is kérhetsz biztosítást.

Motorola WAVE TLK 100i PoC adóvevő tartozékok:

Használd ki a Motorola WAVE TLK 100i PoC adóvevőben rejlő összes lehetőséget a rendkívül strapabíró, megbízható és intelligens tartozékok segítségével.

Motorola WAVE TLK 100i PoC adóvevő licensz: 

A Motorola WAVE TLK 100i PoC adóvevő csak az éves licenszdíj megvásárlásával használható. Erről bővebb információt ide kattintva olvashatsz!

Videó:

A Motorola WAVE TLK 100i POC adóvevőt bemutató angol nyelvű videót ide kattintva nézheted meg.

*A lefedettség az EU területére korlátozódik, és függ a körülményektől.

Videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!