A weboldalon cookie-kat használunk a felhasználói élmények javítása érdekében. Több infó: Adatvédelmi Nyilatkozat.

Motorola DP2600E digitális adóvevő

Motorola Solutions
179.559 HUF (141.385 HUF + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: MDH02RDH9VA1AN
Elérhetőség: Előrendelhető
Nem értékelt
Termékvariációk:
Frekvencia:
179.559 HUF (141.385 HUF + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Ha egy gyártósoron kell figyelni az alkatrészek szükségletét, vagy egy építkezésen kell az eseményekről értesítést küldeni, hogyan tartod biztonságosan a kapcsolatot a kollégáiddal? A MOTOTRBO™ digitális adóvevő megoldásai segítenek elérhető közelségbe hozni a digitális kommunikáció teljesítményét. Szereld fel a csapatodat a Motorola DP2600E adóvevőkkel, amelyek kiváló hangminőséget, és kommunikációs igényeire tetszőlegesen bővíthető megoldást kínálnak. Az intelligens audio és a hangos bemondás funkciók nehéz körülmények között is egyszerű kommunikációt biztosítanak. Analóg üzemmódban együtt használható más készülékekkel, azaz saját ütemezésednek megfelelően térhetsz át digitális üzemre.

A Motorola DP2600E egy 4W-os ipari adóvevő, rendelhető UHF vagy VHF frekvencián. 

Motorola DP2600E digitális adóvevő funkciók:

Capacity Plus (opció)
Egy helyen alkalmazható trönkölési rendszer, amely maximalizálja a MOTOTRBO™ rendszer kapacitását. Használhatod nagy mennyiségű beszéd- vagy adatkommunikációra, egy helyen több, mint ezer felhasználóval, frekvenciák hozzáadása nélkül.

Kapcsolódás IP helyhez
Egy IP hálózatot (például az internetet) használó digitális funkció, amellyel a MOTOTRBO™ hang- és adatátviteli képességei kibővíthetők. A földrajzilag szétszórt telephelyek közötti kommunikációra legfeljebb 15 hely köthető össze vele, nagy területi átfogást, vagy egy helyen a korlátozott lefedettséget biztosítva.

Kapcsolt Capacity Plus (opció)
A kapcsolt Capacity Plus egy több helyszínes trönkölési rendszer a MOTOTRBO™ platformhoz. A Capacity Plus nagy kapacitását használja ki az IP Site Connect nagy területi lefedettséget nyújtó képességeivel együtt, így a különböző helyeken dolgozókat megfizethető, nagy kapacitású, trönkölt megoldással kapcsolja össze.

Adás megszakításának lehetősége (opció)
Lehetővé teszi egy felhasználónak, hogy egy másik rádióbeszélgetést megszakítson, hogy kritikus fontosságú információt közöljön velük.

Alap (standard) vagy kibővített titkosítás (opció)
A megnövelt biztonság érdekében beépített titkosítóval rendelkezik.

Masszív kivitel
Tömören por és víz ellen, megfelel az IP67 osztályú védelemnek.

Az iparág legjobb hangminősége
Ha a kivételes hangminőségről van szó, a digitális minőség tagadhatatlan. A Motorola DP2000 sorozat hordozható készülékei az egész lefedett területen digitális hangminőséget kínálnak, valamint olyan egyedi funkciókat, amelyekkel dolgozói bárhol is legyenek, tisztán hallják egymást. Az intelligens audio funkcióval a hangerő automatikusan kompenzálja a háttérzajt, tehát a dolgozóknak nem kell állítaniuk a hangerőn ahhoz, hogy ne mulasszanak el zajos környezetben egy hívást sem, illetve ne zavarjanak másokat, ha csendes környezetbe mennek.

Kristálytiszta egyszínű kijelző
Könnyen olvasható és navigálható 2-soros kijelző.

Analóg és digitális együtt
Analóg és digitális üzemmódban egyaránt működik. A dinamikus kevert üzemmód funkcióval automatikusan átkapcsol analóg és digitális üzemmódú hívások esetén – azaz csak egy átjátszóra van szükség a két üzemmódhoz.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!